ΤΟ EUROGROUP ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ GROUP ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΜΑΣ

Εδώ και ένα σχεδόν μήνα στην χώρα που κάποτε άνθιζε η φαιδρά πορτοκαλέα και σήμερα ανθίζουν μόνο μνημόνια, καταστροφή και εξαθλίωση, όλοι ασχολούνται, συζητούν και αναλύουν ένα και μοναδικό θέμα, ποιο θα είναι το αποτέλεσμα του αυριανού Eurogroup για το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδας. Και το τραγικό είναι ότι όλοι γνωρίζουν εκ προοιμίου ότι όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα, θα είναι ουσιαστικά η συνέχεια της εθνικής και κοινωνικής καταστροφής που συντελείται στη χώρα μας τα τελευταία δέκα σχεδόν χρόνια.
Και ενώ έχουμε καταστήσει το Eurogroup και τις αποφάσεις του πανάκεια για την εθνική και κοινωνική επιβίωσή μας, παραβλέπουμε και αγνοούμε παντελώς ένα άλλο group σοβαροτάτων κινδύνων που περιβάλλουν την χώρα μας με σκοπούς διαμελισμού της. Και αυτό το group δεν είναι άλλο από την Αλβανία, την FYROM και την Τουρκία που  επεξεργάζονται και έχουν αρχίζει να  υλοποιούν στόχους εις βάρος της ακεραιότητας της χώρας μας. Οι Αλβανοί για την δημιουργία της μεγάλης Αλβανίας, η FYROM για την διεκδίκηση του ονόματος της Μακεδονίας και η Τουρκία για την κατάληψη Ελληνικών εδαφών που αμφισβητεί την Ελληνικότητά τους.
Οι πολιτικοί μας, όλου του πολιτικοϊδεολογικού φάσματος, είναι είτε ξεπουλημένοι στους ξένους αφέντες τους προκειμένου να νέμονται την εγχώρια εξουσία με τα οφέλη της, είτε σιωπούν ενδιαφερόμενοι μόνο για την πολιτική τους επιβίωση. Και οι πολίτες παρακολουθούν από τους καναπέδες το survivor. Με τέτοιους πολιτικούς και τέτοιους πολίτες, η τελική εθνική καταστροφή και σίγουρη και πολύ κοντά είναι.

Advertisements