ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ

Τρείς χώρες, η Ισπανία, η Ιταλία και η Σλοβακία απειλούν να θέσουν βέτο για να μην εκταμιευτεί η δόση των 8,5 εκατ. ευρώ προς την Ελλάδα που αποφάσισε χτές το Eurogroup. Ο λόγος είναι η δίωξη που έχει ασκηθεί κατά τριών αξιωματούχων των χωρών αυτών που είχαν τοποθετηθεί στο ΤΑΙΠΕΔ στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα το 2015 Ελληνας εισαγγελέας άσκησε δίωξη κατά των τριών αξιωματούχων για την υπόθεση πώλησης και επαναμίσθωσης 28 ακινήτων του δημοσίου κατά την περίοδο 2013-2014. Αν η Ελλάδα δεν παράξει ασυλία και απαλλαγή των εν λόγω αξιωματούχων, η εκταμίευση της δόσης θα μπλοκαριστεί δήλωσε ο Ισπανός υπουργός οικονομικών.
Και αμέσως η Ελληνική δοσίλογη και ξενόδουλη κυβέρνηση απάντησε : «Η Ελλάδα θα κάνει ο,τι είναι απαραίτητο προκειμένου στο πλαίσιο της έννομης τάξης και της δικαιοκρατίας, το θέμα που έχει προκύψει με τους τρείς εμπειρογνώμονες του ΤΑΙΠΕΔ, να διευθετηθεί άμεσα και αποτελεσματικά».
Δηλαδή σύμφωνα με την εσπευσμένη ανακοίνωση της πανικόβλητης κυβέρνησης, θα κάνουμε ότι θέλουν, θα απαλλάξουμε αμέσως τους αξιωματούχους και ας ξεπούλησαν την δημόσια περιουσία μας, αρκεί να πάρουμε την δόση για να μείνει λίγο ακόμη η κυβέρνηση στην εξουσία.
Τους κυβερνήτες αυτού του φυράματος δεν περιμένουν οι πολίτες πότε θα αποφασίσουν να φύγουν μόνοι τους, τους διώχνουν αν υπάρχει πατριωτικό αίσθημα και ένστικτο αυτοσυντήρησης, για το οποία υπάρχει σοβαρή αμφιβολία ότι έχουν εξαφανιστεί οριστικά στην χώρα που τα γέννησε και να ανέδειξε σε αξίες ανάπτυξης των ανθρώπινων κοινωνιών.

Advertisements