ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΑ ΗΛΙΘΙΟΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ

Συνεχίζουν οι Συριζαίοι να παίζουν με τα νεύρα των πολιτών τους οποίους έχουν εξαθλιώσει με τις μνημονιακές πολιτικές τους προκειμένου να κρατηθούν για όσο ακόμη είναι δυνατόν στην εξουσία. Αυτό που κάνουν δεν έχει προηγούμενο όχι στην πολιτική ιστορία της Ελλάδος αλλά στην παγκόσμια. Μετά τα «κλάμματα» μετά απο κάθε ψήφιση μνημονιακών μέτρων, άρχισαν και τις δηλώσεις περί επώδυνων μέτρων, αναφερόμενοι φυσικά στα μέτρα που ψηφίζουν !!!
Σειρά είχε ο κοινοβουλευτικός τους εκπρόσωπος Νίκος Ξυδάκης που δήλωσε ότι τα πρωτογενής πλεονάσματα στα οποία συμφώνησε με τους δανειστές η κυβέρνηση είναι επώδυνα και θα είναι δύσκολο να επιτευχθούν σε μια στραγγισμένη οικονομία !!! Και είπε ακόμη ότι τα αποτελέσματα της συμφωνίας με τους δανειστές δεν είναι ικανοποιητικά, δεν είναι αυτό που χρειάζεται η χώρα αλλά αυτό μπορούσαμε να πάρουμε την δεδομένη χρονική στιγμή !!!
Νομίζουν ότι βρίσκονται ακόμη και συζητάνε μεταξύ τους στη «Μουριά» και το «Floral» όπου έλεγαν ότι ηλιθιότητα τους έρχονταν στο μυαλό αφού μόνοι τους τα έλεγαν και μόνοι τους τα άκουγαν. Δεν καταλαβαίνουν όμως ότι τώρα που συνεχίζουν να λένε τα ίδια, η ηλιθιότητά τους διαχέεται δημόσια και αντί προβληματισμού και σκεπτικισμού, μόνο γέλωτα προκαλεί. Δεν διαφέρουν τελικά και πολύ από τον ανεπανάληπτο Δελαπατρίδη ή τον αξέχαστο κήρυκα της «Χριστοπιστίας».

Advertisements